(ВИДЕО) КУРТОН ВАСЕ ХЕФТАЛИЦА ОВОЈ ПАТ ЈА УТНА ЖРТВАТА ЗА МАЛТРЕТИРАЊЕ И ГО ЕБА ЕЖОТ СОСЕ БОЦКИ

0
1641

Куртончето Васе Хефталица во обид да малтретира нова жртва во емисијата ,,Во Центар” го покани Насер Зибери и го еба ежот сосе боцки каде од негова страна наиде на неочекувано жестоко плескање по тоа муцето куртонско и прљаво фашистичко.