(ВИДЕО) КУРТОН АНКЕТАРОТ ИМА ГЕНИЈАЛНА ИДЕЈА: Медиумите според Божиновски требало да се реформираат по изборите?!

0
662

Според куртон анкетарот Божиновски, медиумите требало да се реформираат по изборите?! Ова генијалецот го кажа во Топ Тема пред неколку дена… Еве од вакви ропаци си патиме…