(ВИДЕО) Куртонот Сарма кој во 2008 година е осуден за дилање дрога во двор на основно училиште во Аеродром го брани криминалецот Миле Јанакиески

0
2714

Новинарот Александар Спасовски Сарма (лево на клипот) кој во 2008 година е осуден за дилање дрога во двор на основно училиште во Аеродром го брани криминалецот Миле Јанакиески (десно на видеото) кој нарачувал рушење на објекти, учествувал во изборни кражби, местел милионски тендери и барал провизија. Која пародија…