(ВИДЕО) КУРТОНОТ НА СИТЕЛ СЕ ШОКИРА КАКО ТОА НЕКОЈ СМЕЕЛ ДА ГО УАПСЕЛ МИТКО ЧАВКОВ?!?!

0
1083

Куртончето на Сител се шокира за тоа како може некој да се дрзнел да го уапси Митко Чавков, како можело тоа да се случи, како смеело?!?!