(ВИДЕО) КУРТОНИТЕ СЕ ИЗЕДОА МЕЃУ СЕБЕ, КОЈ Е КРИВ ЗА ПОРАЗОТ: Јанко Бурек распали по Боцевски – Не ги бива нашите амбасадори, они се криви за падот на режимот, Боцевски да се качел на шипка на карневалот во Рио!

0
2129
Јанко Бурек распали по Боцевски – Не ги бива нашите амбасадори, они се криви за падот на режимот, Боцевски да се качел на шипка на карневалот во Рио!

Извор : Мактел.Мк