(ВИДЕО) КУРТОНИТЕ ПРЕГАЗЕНИ НА СВОЈ ТЕРЕН, ЏАБЕ ТРОШАТ ОД УКРАДЕНИТЕ ПАРИ: ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС ГИ ПРЕГАЗИ БИВИС И БАТХЕД ОД ТВ АЛФА НА ТЕМА ПОПИС!

0
322

Куртоните кои пливаат во унгарско масло на Алфа ТВ тотално прегазени на свој терен, залудно трошад од украдените пари бидејќи директорот на ДЗС ги прегази македонските Лолек и Болек , Бивис и Батхед на темата попис.