(ВИДЕО) КУРТОНИТЕ ПАНДОВ И ЕФТОВ ЌЕ СЕ ИСПОТЕПАА ЗА ТОА ДАЛИ Е МИЦКОВ ДРВО ИЛИ ЈАК ЛИДЕР

0
221

Тепачка на куртоните Ефтов и Пандов за тоа дали е Мицко дрво или јак лидер.