(ВИДЕО) КУРОТ ДА МУ ГО ЈАДИТЕ НА ЗАЕВ

0
6182

Куртоните преку сајтот на Филип Петровски на Пулс 24 објавија ново видео каде лудаците ГРУЈОВИ режимски пцујаат по Заев. Знаете што?! КУРОТ ДА МУ ГО ЈАДИТЕ НА ЗАЕВ и на сите негови поддржувачи и симпатизери. МАМЕТО ВАШЕ ПРОПАЛО, ПУТЕТО ВАШЕ ДА ВИ ГО НАТЕПАМ РЕЖИМСКО!