(ВИДЕО) Куновска: Првиот кум на Груевски му ги чува парите во Белизе, а вториот кум Ставрески во Македонија

0
1394

kunovska 8

Ви пренесуваме видео од обраќањето на пратеничката Софија Куновска во однос на Предлог – законот за изменување и дополнување на Законот за јавните набавки, на 67-та седница на Собранието на Република Македонија.