(ВИДЕО) КУМАНОВЕЦ НАПРАВО ШОУ НА ТРИБИНАТА ВО КУМАНОВО: ПРЕМИЕРЕ ФАЛА ТИ ШТО ПРИФАТИ ТВ ДЕБАТА СО МИЦКОВСКИ, ДА ГО РАСТУРИШ ДА НЕ ЗНАЕ КАЈ Е ВРАТАТА!

0
1312

Кумановец на трибината во Куманово направи шоу : Премиере фала ти што прифати дебата со Мицковски, да го растуриш да не знае каде е вратата.