(Видео) Критичките новинари повторно го начекаа и зачукаа Грујо: Премиере како се погледнувате во очи после се што слушна јавноста?

0
1174

ruev v

Прикажаа наводно единство со појавување заедно во јавноста како дел од пропагандата по емитуваните снимки каде се слушна за копилиња, треснување телефон по глава, оставки, пцуење.

Камерите наредени снимаа и ловеа делови како Ставрески се ракува со Јанакиески, но и како сите заедно се насмеани. Освен Телевизијата 24 вести и Алсат ТВ, ниедна друга не ги пушти прашањата до премиерот, па дури и телевизијата чиј новинар ги поставуваше.

Примеире вие или Мијалков кој му се јави на Ставрески да одржи прес?

После се што се слушна во јавноста како се погледнувате, ве видовме сите тројца наредени?

Рече дека понекогаш му доаѓало да ве тресне со телефонот по глава? Не сте навредени, или сте ги чуле веќе снимките па не сте изненадени?

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=TyrOW-49cO4[/youtube]