(ВИДЕО) Кристина Арнаудова ЦАРИЦА!!! ОВА МАКЕДОНИЈА НЕМА ДА ТИ ГО ЗАБОРАВИ! Прва која се охрабри од поп ѕвездите и го крена гласот против режимот! Бени не го сметаме тој никаде не ни молчел!!!

0
664