(Видео) Кристално чиста слика од Земјата направена од МВС

0
750

Никогаш досега не сте виделе толку кристално чиста снимка од Земјата направена од вселената и никогаш не сте виделе толку убава сина боја.

Снимката е направена од сателитите на НАСА и од астронаутите што се наоѓаат на Меѓународната вселенска станица и секако таа е снимена во 4К резолуција.