(ВИДЕО) КРИК на повреден полицаец до ГРУЈОВИТЕ ХУЛИГАНИ : Не сте луѓе вие!

0
3977

Уште еден нов момент од насилнотото влегување на демонстрантите во Собрание на РМ, кои потоа спроведоа обид за линч врз Заев и Села. Разголениот водач на масата народ ги повикува да влезат и да се справат со ,,предавниците“.