(Видео) Крива Паланка Протестира, кривопаланчани за денес го најавуваат најмасовниот собир

0
705

Почитувани, во среда на 11.05.2016г повторно излегуваме на улица и протестираме во уште поголем број.

Приклучете ни се, заедно да им покажеме дека не им се плашиме.

НАРОД СЕ БУДИ, СЛОБОДА СЕ РАЃА!

Собирно место: Пред пицерија Елит (Ромски дол)