(ВИДЕО) КРЕШНИК БЕКТЕШИ ГИ НАПРАВИ ПАРТАЛ СИНДИКАЛНИТЕ ЛИДЕРИ НА ТОП ТЕМА: НАРОД УМИРА, ЕДВАЈ КРПИМЕ КРАЈ СО КРАЈ СПАСУВАМЕ РАБОТНИ МЕСТА ВИЕ БАРАТЕ ПОВИСОКИ ПЛАТИ, ПА ДАЛИ СТЕ ВИЕ НОРМАЛНИ?!

0
459

Синдикалните лидери во земјава тотално забегаа за време на пандемијата од Ковид 19 кои покрај народ што умира и покрај што крпиме крај со крај на економски план им текнало да бараат повисоки плати и за тоа таласаат како тие биле жртви. А што е со другите и здравствените работници бе црепови едни а?! Нели се тие жртви и погодени од оваа пандемија, само вие ли сте погодени од целата оваа криза?!