(ВИДЕО) КОСТА КОСТАДИНОВ Е КАМШИКОТ ЗА ВМРОВЦИТЕ: ВИЕ СТЕ БЕДНИ КУКАВИЦИ, СЕ РАДУВАТЕ ШТО УМИРА НАРОД ОД КОРОНА?!?!

0
1412

“Дискусијата не е насилство, насилство е тепањето на пратеници при носењето на Буџетот во 2012 година. Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ се однесуваат срамно и безобразно. Глумат загриженост за коронавирусот а свесно ги блокираат измените на Законот за заштита на населението од заразни болести чија цел е зголемување на заштита од коронавирусот” истакна пратеникот и портпарол на СДСМ, Костадин Костадинов на вчерашната Комисија за финансирање и Буџет.