(ВИДЕО) КОСТАДИНОВ : Мицкоски, дали Орце Камчев преку негови фирми ја финансирал кампања на ВМРО-ДПМНЕ?!

0
188

Што е тоа што Мицкоски не сака да се дознае во јавноста за случајот, во јавноста познат како „Рекет“?

Наместо да шири лажни вести, тој е должен да излезе пред јавноста и да одговори:

  • ·         Дали Орце Камчев, тајкун излезен од  режимот на ВМРО-ДПМНЕ и обвинет во предмети на СЈО, е финансиер на изборна кампања на ВМРО-ДПМНЕ?
  • ·         Дали станува збор, за изборната кампања за последните претседателски избори?
  • ·         Дали знае да одговори Мицкоски колку  тоа го чинело Камчев односно неговите фирми финансирањето на изборната кампањата?

Одговор може да даде и генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев како потписник на сметката на партијата.

Граѓаните, јавноста очекуваат одговори на овие прашања.