(ВИДЕО) КОСТАДИНОВ: КАКО ВОЛОНТЕР АПЕЛИРАМ ДО СИТЕ БИЗНИСМЕНИ ДА ГО СЛЕДАТ ПРИМЕРОТ НА ЗАЕВИ!

0
511

Во ова тешко време, мора да бидеме хумани и солидарни, да помогнеме на оние на кои помошта им е најпотребна.

За таа цел огромна благодарност до фамилија Заеви за помошта кои ја даваат, за донираните пакети на кризниот штаб, секако и на волонтерите кои неуморно работат за да ги распределат каде што е потребно.

Како волонтер, апелирам сите граѓани да бидат солидарни, сега сме си најпотребни.

Ќе повторам како волонтер стојам на располагање на сите граѓани на кои им е неопходна помош и ве уверувам дека ќе го победиме ова зло.

Доколку имате потреба мојот личен телефонски број е 075/207-451.
Барајте ме во секое време.

Можеме и ќе го победиме корона вирусот.