(Видео) Композиција на Симон Трпчевски, посветена на загинатите бранители

0
904

Славниот Симон Трпчевски, нашиот најпознат музички амбасадор на Фејсбук објави видео кое го посвети на загинатите бранители.

Во видеото фантастичниот Симон го изведува познатото дело „Интермецо“ на Јоханес Брамс, а во описот напиша: „Слава им на нашите херои“.

sim.jpg500

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Wo7ZuwHTqJ8[/youtube]