(ВИДЕО) КОМИЧНО ИНТЕРВЈУ НА КУРТОН ВАСЕ ЕФТОВ ХЕФТАЛИЦА СО ПЕНЗИОНИРАН ХРВАТСКИ ГЕНЕРАЛ : Западот сакал да ја подели Македонија со тоа што ја носи во НАТО?!?!?!

0
1544

Пензиониран хрватски генерал со многу смешно име Домазет Лошо, тврди дека западот и власта во Македонија сакаат да ја разделат земјата со тоа што ја носат во НАТО и ЕУ?!?!

Па треба да си ментално зарибан за да паднеш на овие фори, колку треба да си ретард за да поверуваш во овие будалаштини…