(ВИДЕО) КОМИЧНА ЕМИСИЈА НА КУРТОНКАТА КЕТИ ГЕТЕВА: Уапсените за тероризам протестирале само на улица, додека во прилогот одат снимки како говорат качени на говорницата во собрание!

0
2318