(ВИДЕО) КОМИЧЕН МОМЕНТ АЛА МОНТИ ПАЈТОН НА БРАНЕ НА ТОП ТЕМА: НЕЗАДОВОЛЕН ОД ВЛАСТА НО ПОЧНА ДА ГИ РЕДИ ПРИДОБИВКИТЕ ОД НОВАТА ВЛАСТ ПО ПАДОТ НА ГРУЕВСКИ, И ПОЧНА ДА РЕДИ, РЕДИ, РЕДИ ЕДНО 10 МИНУТИ

0
1104

– Сепак имаше некои подобрувања со новата власт, на пример има слобода, има демократија, има и правен систем гледаме во затвор се Камчев и Мијалков, има подобрување и во социјалата покачени се минималната и просечната плата, има зголемена транспарентност на институциите, има одговорност и во владеењето гледаме оставки си даваат многу функционери после скандали, но сепак тоа е премалку од она што го очекувавме!

Бранимир Јовановиќ на Топ Тема на Телма.

Ова наликуваше како на клипот на Монти Пајтон за тоа што Римјаните направиле за Палестина: