(ВИДЕО) КОМЕДИЈА НА ТЕЛМА : ЛУПЕВСКА ПЕТ ПАТИ ГО ПРАША МИЦКОВСКИ ЗА КОЛКУ ПАРИ ГИ ПРОДАЛ ХИДРОЦЕНТРАЛИТЕ, НЕ САКАШЕ ДА ОДГОВОРИ!

0
4726

Лупевска на Телма во интервјуто со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицковски му постави неколку пати прашање за тоа колку пари ги продал хидроцентралите, не сакаше да одговори.