(ВИДЕО) КОМЕДИЈА НА ТВ 24: ПАНДОВ НЕКОЛКУ ПАТИ ПРОБА ДА ШИРИ ЛАЖНИ ВЕСТИ ВО ДЕБАТАТА СО ЏЕЉО ХОЏИЌ, НО СЕАД РИЗВАНОВИЌ НЕ МУ ДОЗВОЛИ!

0
929

Првиот обид му успеа, кажа дека на пописот ќе се попишувало се, доволно било некој да каже нечиј матичен број и готово, тука Сеад Ризвановиќ не реагираше и да го опомене дека ќе има вкрстување со најмалку 10 електронски бази во кои мора да го има лицето за да биде означено за РЕЗИДЕНТНО, но потоа Пандов охрабрен почна да лаже да суши за сексуално образование во второ одделение, потоа дека македонскиот идентитет бил избришан и слични глупости но водителот го опомена да не шири лажни вести!