(ВИДЕО) КОМЕДИЈА НА ПРОТЕСТОТ НА ВМРОВЦИТЕ, ВЕЧЕРВА СЕ ПОБРКАА, ОД ШТО ИМ Е НАВЛЕЗЕН ВО ПСИХАТА ЗАЕВ ДИМСА ЗГРЕШИ, ПА ИЗВИКА ДА ЖИВЕЕ ЗОРАН ЗАЕВ!!!

0
1619

Еве портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ има нешто да ви порача : Да живее Зоран Заев. Димса проба да спасува и уште поише заглаи: Зоран Заев не може да живее.