(ВИДЕО) КОМЕДИЈА НА ПРЕСОТ КАЈ ЛИДЕРОТ НА ЌОСИЊАТА : ЈАНКО БАЧЕВ ЈА СКРШИ ГОВОРНИЦАТА ОД НЕРВОЗА ЗА ПРОТЕРУВАЊЕТО НА РУСКИОТ ДИПЛОМАТ

0
2796

Јанко Бачев неможе да се помири поради протерувањето на рускиот дипломат од страна на Македонија и премиерот Заев и министерот за надворешни, Никола Димитров па нарекувајќи го бугараш и нервозен ја скрши говорницата на пултот во седиштето на Единствена Македонија и најави победа на следните парламентарни избори.

Видео А1он