(ВИДЕО) КОМЕДИЈА : Како СЕВЕРНОКОРЕЈЦИТЕ пукаат со пиштол?!?!

0
1914

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=-q69mE40Lz8[/youtube]