(ВИДЕО) КОМЕДИЈА : Грујо „пушти во употреба“ прозорец!

0
1019

Screenshot_3

„Странски служби“ на својот фејсбук профил објавија видео на кое, како што рекоа „премиерот пушта во употеба прозорец“

 

Пуштање во употреба на прозорец.До Странски служби стигна следнава порака:„Доста сечите, лепите и монтирате фотографии, дека Груевски пуштал во употреба прозори, радијатори и слично.“Кој не верува во фотографија, еве му и видео како Груевски пред камери пушта во употреба прозорец.

Posted by Странски Служби on Tuesday, August 18, 2015