(ВИДЕО) КОМЕДИЈА ВО ЃОРЧЕ: ВИКАА МРТОВ ШИПТАР ДОБАР ШИПТАР СЕ ДОДЕКА НЕ ИМ СЕ ПОЈАВИ ШИПТАР БАБАЧКО НА ЧОПЕР, ТОГАШ СЕ ПОСРАА СИТЕ

0
1871

Комедија на протестот против албанците. Група лудаци се собраа да скандираат ,,Мртовн шиптар добар шиптар” се додека не се појави жител од албанска националност крупен, висок и мускулест типац на чопер па се разбегаа, спрашта фатија од протестот.