(ВИДЕО) КОМЕДИЈА : ВМРОВСКО КОКОВЧЕ ВРАБОТЕНО ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ КАЈ ИВИЦА КОЊЕВСКИ ЧИТА ИЗЈАВА ЗА МИГРАНТИТЕ И БЕГА ОД НЕЗГОДНИ ПРАШАЊА!!!

0
11423

Глејте го ова коковче на ВМРО-ДПМНЕ кое чита изјава за мигрантите, рацете и треперат, бега од одговори на незгодни прашања. Вака изгледа на пунктовите на талибанците кои собираат потписи против мигрантите за да шират параноја, за кои патем речено од владата досега неколкупати изјавија дека такво нешто нема да се случи поради фактот што Македонија е транзитна земја.