(ВИДЕО) КОМАНДАНТ ХОЏА ВО ИЗЈАВА ЗА КАНАЛ 5: Јас не им давав поддршка на напаѓачите во Диво Насеље, тоа го знаат сите, јас немам ништо против македонската полиција, прашајте ги 13-те полицајци кои ги ослободив во Арачиново во 2001-ва

0
1835

Џезаир Шаќири Хоџа во изјава за Канал 5 : Јас не им давав поддршка на напаѓачите во Диво Насеље, тоа го знаат сите, јас немам ништо против македонската полиција, прашајте ги 13-те полицајци кои ги ослободив во Арачиново во 2001-ва.