(ВИДЕО) КОЛКУ ПОДМОЛНО РАСИПАНО ЧОВЕЧЕ: Јанко Бурек тврди дека изминатите 10 години се жртвувал за Македонија, ДААА и тоа ЖРТВУВАЊЕ со 5 плати месечно!!!

0
1457

Јанко Бурек отсекогаш бил најплатен тв водител во Македонија. Во Наша ТВ платата му беше фантастични 3000е, што пари што компензација.

Потоа, во Сител 3 платата му беше само 500е, но затоа пак доби емисија на РСМ, доби банери на својот веб сајт и жена му ја вработија во Археолошки Музеј како маркетинг менаџер, иако жената е неписмена, заврши приватен факултет на стари години за пари.

Значи, вака, така, тој земаше сите овие 10 години по 3000е месечно, значи годишно тоа се 36 000е, за 10 години тоа се 360 000е!

Ете така се жртвувал Јанче Бурек овие 10 години додека молчеше за сите злодела и криминали на режимот и уште го фалеше тој режим и го лажеше народот дека тече млед и млеко во Македонија!!!