(ВИДЕО) КОЛКУ ЛУД ЧОВЕК: ГРУЈО МУ СЕ СМЕЕШЕ НА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД ВО ЛИЦЕ – ВЕ ОПЉАЧКАВ, ИЗБЕГАВ ОД ПРАВДАТА И НЕ ВИ КАЖУВАМ КАКО!

0
643

Грујо во интервјуто на Сител му се смееше на македонскиот народ откако 12 години го пљачкаше и затвараше.