(ВИДЕО) Колку години имаш?

0
1898

Малечката Хедли не може да запамети колку години има, со оглед на тоа што неодамна го прославила вториот роденден.

Во оваа слатка компилација од различни ситуации додека родителите ја прашуваат колку години има, таа сè уште мисли дека има една година.