(ВИДЕО) КОЗАРОТ МИЛЕНКО И МИРКА КЛАСНАТА ПО СТОТТИ ЈУБИЛЕЕН ПАТ ЈА СПАСУВААТ МАЌЕДОЊА ОД КЛЕТИТЕ АМЕРИКАНЦИ И ЗАЕВ ОД МУРТИНО!

0
1398

Миленко и Мирка по кој знае кој пат ја спасуваат државата од клетиот Заев и клетите Американци, иако децата му живеат во САД он е против НАТО додека пак Мирка беше инвентар по кабинетите на поранешните влади на СДСМ во 90-тите.