(ВИДЕО) КОЗАРОТ МИЛЕНКО ГИ НАВРЕДУВАШЕ НОВИНАРИТЕ ПРЕД СУД, НЕ МУ БИЛЕ ДОРАСНАТИ ДА МУ ПОБАРААТ ИЗЈАВА?!

0
1061

Миленко Неделковски со грст навреди кон новинарите пред суд, не му биле дораснати да му побараат изјава?! Ајде ЗНМ, Совет за етика во медиумите, се слушаме ли?! Алооо??!?! Бардовци?!