ВИДЕО кое не се препорачува за вљубеници во ликот и делото на Црни Грујо: ПЛОШТАДОТ МАКЕДОНИЈА ЕЧЕШЕ – ВО БОРБА МАКЕДОНСКИ НАРОДЕ!

0
575

На денешниот протест  во моментите кога поминуваа низ плоштад Македонија граѓаните ја пееја македонската песна „Во борба македонски народе“.