ВИДЕО кое ЕКСПЛОДИРА на социјалните мрежи: Кумановци сплотени независно од етничката припадност, велеат дека тероризмот и национализмот се измислени за поделби

0
1348

Кумановец за 24 Вести ја опишува ситуацијата, изјави дека не се анализираат причините кои доведоа до судирот, како и тоа дека тероризмот е смислен за да ги раскараат граѓаните на Куманово.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=EA45bX6ZI3U[/youtube]