(ВИДЕО) Кога луѓето и животните си помагаат едни на други

0
1849

На лосот дефинитивно му беше одброено времето до скончание бидејќи веќе немаше сили да се бори со мразот и ладната вода во смрзнатото езеро во кое западнал. За среќа, тука беа добронамерните луѓе кои му помогнаа да се пробие до брегот, на суво, и да не смрзне до смрт.