(ВИДЕО) КОВАЧЕВСКИ: ПО МИНИМАЛНАТА ПЛАТА, СЕГА НА РЕД СЕ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПЕНЗИИТЕ, ОВИЕ ДЕНОВИ ЌЕ ИЗЛЕЗЕМЕ СО АНАЛИЗА КОЛКАВО ПОКАЧУВАЊЕ ЌЕ ИМА

0
946

Премиерот Ковачевски : По минималната плата, сега на ред се зголемување на пензиите, овие денови ќе излеземе со анализа колкаво покачување ќе има.