(ВИДЕО) Ковачевски: Лажно ги намалувате казните за да ги манипулирате граѓаните

0
1069

Ви пренесуваме дел од обраќањето на пратеникот Васко Ковачевски во однос на Предлог-закон за изменување и дополнување на Законот за трговските друштва, 67-ма седница на Собранието на РМ.