(ВИДЕО) КОАЛИЦИЈАТА БОЈКОТИРАМ СЕ ЖАЛИ НА ОВОЈ МОМЕНТ ОД КАМПАЊАТА, БИЛО ПОТКУП: Премиерот Заев ги повика газдите да поделат по уште една плата плус со цел да ги мотивираат работниците да излезат на референдумот!

0
1362

КОАЛИЦИЈАТА БОЈКОТИРАМ СЕ ЖАЛИ НА ОВОЈ МОМЕНТ ОД КАМПАЊАТА, БИЛО ПОТКУП: Премиерот Заев ги повика газдите да поделат по уште една плата плус со цел да ги мотивираат работниците да излезат на референдумот!