(Видео) Климе со совет како да се справите со белите пеперутки во Охрид?

0
754

klime

Вистинска инвазија на бели пеперутки овие денови се случува во Охрид. Во вечерните часови роеви пеперутки ги прекриваат светилките и околните објекти во близина на крајбрежјето, но и во периферните населби.
Додека властите се мислат како да се справат со нив, охридскиот експерт за туристи, Климе, ни даде идеален одговор како да се решите од лептирчината.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=cizrokjc_kQ[/youtube]