(ВИДЕО) КАЈ СИ БЕ ВАСЕ?! КАДЕ СЕ 150.000 МИГРАНТИ ОД ГРАНИЦИТЕ?! КАДЕ СЕ КАМПОВИТЕ ЗА БЕГАЛЦИ НА ДПМНЕ БЕ ВАСЕ?! КАДЕ Е ГРУЈЧЕ, ТВОЈОТ СТОПАН БЕ ЦРНИ ВАСЕ?!

0
970

Без усул да се немало, како Васе ги лаже неговите фанови значи по по по тоа неверојатно нешто. Ваков лаж, вакво зло во медиумите немало ни на век ни веков, ваква шуша од новинар, ваква посткомунистичка зелка и трупка не се видело… Се прашувам како тоа успеал да им се упика на Бранко и на Грујо и на Орбан во анусот, значи три во едно…!!! Нашол сега некое деденце со кое ќе го дрват на сред емисија…бре бре бре…како бе не му е срам?!