(ВИДЕО) КАЈ ЗАЕВ НЕМА ТРТЕ МРТЕ, ЗБОРОТ Е ЗБОР : ОД 50 ДО 70 ПОМАЛИ КАЗНИ ЗА РАЈАТА

0
1629

Го реализираме ветувањето дека превенцијата ќе биде темелот на казнената политика и дека казните нема да бидат драконска мерка за полнење на буџетот.

Kазната за прекршок не треба да го отежни животот на граѓаните, туку да доведе до корекција на нивното однесување.