(ВИДЕО) КАЈ ДА Е ЌЕ СЕ САМОУБИЕ ВО ЖИВО НА ФБ: МИЛЕНКО ГО СТРЕФИ ЕВРЕЈСКАТА КЛЕТВА, ДА ИМАШ ПА ДА НЕМАШ, ИЛИ ОНАА МАКЕДОНСКАТА ОД КОЊ ПА НА МАГАРЕ!

0
1970

Миленко го стрефи еврејска клетва, го фаќаат с’клети, нема кранови, нема илјадници евра, се симна од коњ па на муле …