(ВИДЕО) Катица Јанева на ,,Телма” Р-А-С-Т-У-Р-И, БОБИ ХРИСТОВ ОСТАНА РЕЧИСИ БЕЗ ЗБОРОВИ – Јанева откри за јавноста дека РЕЖИМСКОТО ПРДАЛО Марко Зврлевски не преземал ништо по кривичните пријави на опозицијата по снимките ОД БОМБИТЕ!

0
3508

– Пред нашето формирање, предметите по бомбите беа оставени во фиока во јавното обвинителство, ништо немаше направено околу нив, да не бевме ние формирани, тие предмети ќе стоеле во фиока 10 години и ќе застареле и ништо немало да биде од таа работа! Дури и изјавите од функционерите траеле само 10 минути ради реда, немало никакви пред истражни и истражни постапки, ништо, ни дадоа празни папки. А потоа не сакаа да ни дадат стручни соработници, сами бевме во канцеларија со месеци пред да оформиме свој тим за да може да работиме.

Ова во Топ Тема го кажа Катица Јанева, на што водителот Боби Христов буквално остана без зборови.