(ВИДЕО) КАТАКЛИЗМА НА КАНАЛ 77 , СЕ ЈАВИ ПРИЛЕПСКИОТ БАТЕ ГЕЛЕ, ТАЛЕ ОД ПРИЛЕП : ПА КОЈА Е ТАА ЦАЦА НИКОЛОВСКА ДА ЗБОРИ?! ПА ШТО НЕ МЕ ПОЧЕКА ЈА ДА ДОЗБОРАМ ЗА СМИЉКОВСКО, ДИВО НАСЕЉЕ, МАРТИН НЕШКОВСКИ, МЛАДЕНОВ, ПРОТИВ ЗАЕВ ИТН. !!!

0
2528

Вмровскиот верен слушател, прилепчанецот Тале од Прилеп и прилепски бате Геле направи хаварија на Канал 77 каде веднаш по неговото јавување новинарката му посочи дека треба да скуси троа од говорот за да може да се јави екс судијата на врховен суд, Цаца Николовска за да искаже свој став во врска со аферата ,,Рекет”. Додека Тале, прилепскиот бате Геле и збори на водителката на Канал 77 Цаца да почека дур овој збори за ЦИА, Диво Насеље, Нешковски, Младенов и др. срања за кои се Груевци виновни, неверојатен промотор на Грујовштината.