(ВИДЕО) КАРАЏОВСКИ ШОУ НА КАНАЛ 5: НАШИОТ НАРОД БЕЗ КАЗНИ НЕ СЛУША, ЛУПНИ ГИ СО 6 МЕСЕЦИ РОБИЈА И 50 000 ЕВРА КАЗНА ОВИЕ ШТО ИДАТ НА ЖУРКИ ПА ЌЕ ВИДИТЕ НИКОЈ НЕМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОД ДОМА!!!

0
999

Караџовски направи вистинско шоу на Канал 5 : Напиот народ без казни не слуша, лупни ги со 6 месеци робија и 50.000 евра за овие што идат по журки па ќе видите никој нема да излезе од дома.